For this commercial office renovation the client wanted to take their over-modernised shophouse and give it a little more character in keeping with the style of the shophouse. The boardroom was previously a very basic room with disproportionate furniture and cabinets create to cover up unsightly circuit boxes and piping. We stripped modern features back to a simple shop house feel, created discreet cupboard spaces resembling structural walls and went for a clean soft Colour palette.

We created a partition between the main office and reception using traditional Chinese screens and added mirrored glass on one side for privacy. For the reception area we continued the soft grey theme and added in traditional Chinese chairs with soft furnishings and touches of gold to add a subtle injection of glamour. Through artwork and signage we’ve added some unexpected fun to the corporate space.