Bussorah Street is the Elliot James Singapore head Quarters. Turning the upper floor of a shop house in to a design Studio, the Elliot James team designed an open plan space to encourage open communication and to give a more informal atmosphere. Using the Elliot James signature style the space has been stripped back and simplified to accentuate the buildings character and visible interior architecture complimented with eclectic pieces of furniture and well chosen punches of vibrant colour. Over sized photography occupies the high rising walls and simple direction spot lights make for a calm and warm ambience.

To the rear of the shop house is a second space with open sides which Elliot James has transformed into an in-house bar area with tables and seating in-keeping with the Bussorah Street area  culture taking on a slight middle-eastern theme.